Şarap Bardağı Nasıl Tutulur?

16-02-2023 11:23
Şarap Bardağı Nasıl Tutulur?

Şarap Kadehi Nasıl Tutulmalı?

Şarap bardağını tutmak, ilk bakışta zor gibi görünse de zor bir şey değildir. Doğru tekniği bildikten sonra hiç de zorlayıcı bir durum olmuyor. Şarap çeşidine göre değişmekle beraber genelde ayaklı şarap kadehlerini tutarken baş parmak, işaret parmak ve orta parmaklarımızı kullanırız. 



Şarap Bardağı Tutmanın Püf Noktaları

Aslında, şarap bardağını istediğiniz şekilde tutabilirsiniz ve şarabınızı tüketebilirsiniz. Bu tamamen normal ve olağan bir durum. Fakat özel yemekler, misafirlikler, balolar veya etkinliklerde bu durum biraz farklı olabiliyor. Bu etkinlikler içerisinde insanların size ilginç gözlerle bakmaması için şarap bardağını nasıl tutacağınızı bilmeniz çok önemli bir durum haline geliyor. Kim bilir, belki de şarap bardağını tutmayı bilmek sizi çok saygın birisi haline getirebilir. O yüzden size püf noktasını veriyoruz.




Şarap Bardağı Tutma Türleri

Bir şarap bardağını farklı varyasyonlarda tutabilirsiniz ve şarabınızı tüketebilirsiniz. Farklı varyasyonlarını yukarıdaki görselden görebilirsiniz. Yazımızın başında da söylediğimiz üzere başrollerimiz baş parmak, işaret parmak ve orta parmak. İsterseniz kahdehi orta ve yüzük parmağınızın arasına alabilirsiniz. Bu şekilde bardak elinize oturacaktır. Ya da tamamen meşrubat bardağı tutar gibi tutabilirsiniz, bu size kalmış bir durum.
Son olarak, diğer faydalı bilgiler için blog sayfamıza göz atmayı, ihtiyacınız olan şarap bardakları ve diğer mutfak ürünlerini uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla satın almak için web sayfamıza göz atmayı unutmayın.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.